Érdekességek

Sunset Park

Sunset Park

Auster ismét varázslatosan szövi a szálakat új Sunset Park című regényében. Összefoglaló.

 

Brooklyni Könyv Fesztivál 2009

Brooklyni Könyv Fesztivál 2009 2009. szeptember 13-án rendezték meg idén is a Brooklyni Könyv Fesztivált, amelyen több, mint 150 könyvkiadó és folyóirat képviseltette magát. A rendezvényen kerekasztalbeszélgetéseket és felolvasásokat is tartottak.

 
 

Auster felolvasás - video

Auster felolvasás - video Auster az [email protected] program keretében a Google new yorki irodájában felolvasást tartott legújabb Man in the Dark című könyvéből.

 

The Inner Life of Martin Frost illusztrált kiadás

The Inner Life of Martin Frost illusztrált kiadás Megjelent a The Inner Life of Martin Frost illusztrált kiadása Glenn Thomas illusztrációival. Oldalunkon letölthető a könyv bemutató változata PDF formátumban.

 
 

San Sebastiani Filmfesztivál

San Sebastiani Filmfesztivál Ebben az évben Festival 55. évfordulóját ünnepli, hasonló lelkesedéssel, mint amikor először kigyulladtak a fények 1954. szeptember 21-én és megnyitották az első San Sebastiani filmfesztivált

 

The Inner Life of Martin Frost

The Inner Life of Martin Frost 2007 márciusában bemutatták Auster második filmjéta 36. New directors Film Fesztiválon. A történet alapját Az illúziók könyvében olvashattuk.

 
 

Tükörváros

Tükörváros Spiegelman az amerikai képregény nagy figurája, hosszú ideig nem állt elő új, nagyszabású művel a Maus után.

 

Auggie Wren karácsonya

Auggie Wren karácsonya Auggie Wren mesélte el nekem ezt a történetet. Mivel Auggie-ról ez nem fest valami hízelgő képet, legalábbis nem olyat, amilyet ő szeretne, megkért, hogy ne használjam az igazi nevét.

 
 

Charlie Rose interjú Austerrel

Charlie Rose interjú Austerrel Charlie Rose interjú Austerrel az Oracle Night megjelenéséről, 2004. Az Emmy díjas újságíró Charlie Rose-t Amerika egyik első számú riporterének tartják.

 

Lulu a hídon

Lulu a hídon Paul Auster filmje lírai meditáció valóságról és illúziókról, életről és halálról.