Ajánlat

Melyik a kedvenced?

Melyik a kedvenced? Azt mondják mindenkinek az a kedvenc Auster könyve, amit először olvasott.

Nekem ezért a Mr. Vertigo. Szavazz Te is!

 

Flickr: Paul Auster Book Covers

Flickr: Paul Auster Book Covers Fotózd le és töltsd fel Auster könyved borítóját bármilyen környezetben a Flickr Auster borítók csoporjtához.

 
 

Sophie Auster

Sophie Auster Az Elle magazin interjúja Paul Auster lányával, Sophie Austerrel.

 

Bush kulturális öröksége

Bush kulturális öröksége Auster nyilatkozott a Guardian-nek, hogy George W. Bush az Egyesült Államok leköszönő elnöke milyen hatást gyakorolt hazája művészeti életére

 
 

Köszönetnyilvánítás

Köszönetnyilvánítás Paul Auster beszéde Asturias Award irodalmi díjának átadásán honlapunkon olvasható magyar fordításban.

 

A szem önéletrajza

A szem önéletrajza „A világ a fejemben van. Testem – a világban”, írja a húszéves Paul Auster 1967-ben, s e filozofikus, enigmatikus kijelentés költészetének egyik alapkérdésévé lett.

 
 

Prince of Asturias Award 2006

Prince of Asturias Award 2006 2006 május Paul Auster kapta a 2006.évi Prince of Asturias Award irodalmi díját, amely 26. alkalommal került átadásra és az egyik legmagasabb rendű elismerés Spanyolországban. A Prince of Asturias Alapítvány tiszteletbeli elnöke H.R.H. Felipe de Borbón, Asturias hercege.

 

Látogatás Austernél

Látogatás Austernél Brooklyn pontosan olyan volt, mint a könyv (vagy fordítva?) Lógott az eső lába, az ég szürke volt, akár a földalatti szerelvény oldala, az utcák pedig tele Brooklyn színes forgatagával.

 
 

Paul Auster nyomában, New York

Paul Auster nyomában, New York Az utolsó pillanatig vártam. Mióta megkaptam a megbízást a Paper Palace felkutatására gyűjtöttem a dokumentumokat és a nyomokat, de halogattam, hogy elmenjek a helyszínre.

 

Az orákulum egy újabb éjszakája

Az orákulum egy újabb éjszakája 2004. május 7., este hét (greenwichi idő szerint). Történelmi dátum. Paul Auster felolvasást tart Londonban.