Felhasználási feltételek

A honlapot Paul Auster egyik rajongója hozta létre, így az oldalon megjelenhetnek idézetek, fordított cikkek és képek bármilyen forrásból. Kereskedelmi tevékenységhez nem kötött az oldal. Az oldalakon mindenki szabadon kifejtheti és elmondhatja véleményét, de másokat nem sértegethet.

A felhasználó felelős minden olyan aktivitásért, amely saját regisztrált neve alatt a rendszerben történik. Mindenki felelős jelszavának biztonságos kezeléséért. Felhasználóink nem sérthetnek semmiféle érvényben lévő jogot. Mindenki minden szöveges, képi, hang, film jellegű tartalomért felelősséggel tartozik, amit a rendszerbe feltölt.

Az oldalról eltávolításra kerülnek azok faji eredetre, a nemzeti, nemzetiségi és etnikai hovatartozásra, a vallásos vagy más meggyőződésre vonatkozó negatív megjegyzések személyiségi jogokat sértő hozzászólások bűncselekmény elkövetésére sarkalló vagy bűncselekmény elkövetésével vádoló szövegek reklámnak minősülő hozzászólások értelmetlen, goromba, megbotránkoztató szavakat tartalmazó bejegyzések.

A regisztráció során megadott adatokat hírlevél jellegű értesítésre felhasználhatjuk, egyébként semmi másra (reklám, promóció nem).

Fenntartjuk a jogot a felhasználási feltételek előzetes értesítés nélküli módosítására. A paulauster.hu oldalon történő böngészés egyben azt jelenti, hogy elfogadod a felhasználási feltételeket.

Az oldalon található információkat mindenki belátása szerint, ingyenesen felhasználhatja a forrás (esetünkben mi, azaz paulauster.hu) feltüntetésével. Az oldal tulajdonosa (vagyis én) nem tehető felelőssé az oldalon fellelt tartalmakért, vagy azok hiányáért. Az oldalon fellehető információból eredő kárért kizárjuk felelősségünket. Előfordulhat, hogy a különböző tartalmak pontatlanságokat vagy hibákat tartalmaznak. Az oldalakon elérhető információk rendszeresen módosulnak. A Paul Auster oldal tulajdonosa fenntartja a jogot a felfedezett hibák - a felfedező személyétől függetlenül - előzetes figyelmeztetés nélkül történő helyesbítésére.