Auster felolvasás - video

Auster felolvasás - video Auster az [email protected] program keretében a Google new yorki irodájában felolvasást tartott legújabb Man in the Dark című könyvéből.

2008. augusztus 20-án a Google által szervezett felolvasás konferansziéja röviden bemutatta Austert a (nem túl zsúfolt?!) közönségnek. Napjaink egyik legnépszerűbb és legtöbb könyvet eladott írójának aposztrofálják, akinek regényeit több, mint 30 nyelvre lefordították, számos díj nyertese, rangos fesztiválok és versenyek zsüritagja, ha nem éppen nevezettje. Auster viccesen üdvözli a résztvevőket, és habár ő maga a régi írógépét kopogtatva szokta írni műveit, illedelmesen megjegyzi, hogy a modern technológiákat ugyanolyan fontosnak és érdekesnek találja. Kedvesen kéri a résztvevőket, hogy nyugodtan kérdezzenek, igyekszik válaszolni. Ezután gyorsan bele is vág a felolvasásba. Tekintsd meg a videora kattintva (51 perc).

Érdekességek

Sunset Park

Auster ismét varázslatosan szövi a szálakat új Sunset Park című regényében. Összefoglaló.
 

Brooklyni Könyv Fesztivál 2009

2009. szeptember 13-án rendezték meg idén is a Brooklyni Könyv Fesztivált, amelyen több, mint 150 könyvkiadó és folyóirat képviseltette magát. A rendezvényen kerekasztalbeszélgetéseket és felolvasásokat is tartottak.
 
 

The Inner Life of Martin Frost illusztrált kiadás

Megjelent a The Inner Life of Martin Frost illusztrált kiadása Glenn Thomas illusztrációival. Oldalunkon letölthető a könyv bemutató változata PDF formátumban.
 

San Sebastiani Filmfesztivál

Ebben az évben Festival 55. évfordulóját ünnepli, hasonló lelkesedéssel, mint amikor először kigyulladtak a fények 1954. szeptember 21-én és megnyitották az első San Sebastiani filmfesztivált
 
 

The Inner Life of Martin Frost

2007 márciusában bemutatták Auster második filmjéta 36. New directors Film Fesztiválon. A történet alapját Az illúziók könyvében olvashattuk.
 

Tükörváros

Spiegelman az amerikai képregény nagy figurája, hosszú ideig nem állt elő új, nagyszabású művel a Maus után.