Charlie Rose interjú Austerrel

Charlie Rose interjú Austerrel Charlie Rose interjú Austerrel az Oracle Night megjelenéséről, 2004. Az Emmy díjas újságíró Charlie Rose-t Amerika egyik első számú riporterének tartják.

A Charlie Rose c. éjszakai PBS műsor házigazdája. A talk show-ban Charlie Rose kérdésein keresztül az amerikai közönség képet kap Amerika vezető értelmiségeiről, írókról, politikusokról, sportolókról, közéleti személyiségekről, tudósokról és egyéb hírességekről.

Az USA Today úgy fogalmazott, hogy a Charlie Rose talk show olyan műsor, amelyre a legjobban rá lehet "függni" nem véletlenül tartják Charlie Rose-t napjaink egyik legjobb amerikai riporterének. Egy kerek tölgyfa asztal és fekete háttér, mindössze ennyi a díszlete a shownak, amely egyszerűségével bensőséges hangulatot ad a beszélgetésnek.

A vendégek általában világhírű politikusok és az irodalmi, színházi, film, tánc, divat, sport, tudomány, üzleti élet világából olyan emberek, akikről a legtöbbet hallhatunk. Vendégei között voltak Nelson Mandela-tól Mikhail Gorbacsovon át, a Nobel díjas Toni Morrisonon át, valamint az üzleti élet olyan vezető személyiségei, mint Bill Gates vagy Andrew Grove, de nem hiányoznak talk show-iból a filmsztárok sem, mint Tom Hanks vagy Julia Roberts. (Andrew Grove, egyébként magyar származású, az Intel menedzsmentjének tagja.)

Érdekességek

Sunset Park

Auster ismét varázslatosan szövi a szálakat új Sunset Park című regényében. Összefoglaló.
 

Brooklyni Könyv Fesztivál 2009

2009. szeptember 13-án rendezték meg idén is a Brooklyni Könyv Fesztivált, amelyen több, mint 150 könyvkiadó és folyóirat képviseltette magát. A rendezvényen kerekasztalbeszélgetéseket és felolvasásokat is tartottak.
 
 

Auster felolvasás - video

Auster az [email protected] program keretében a Google new yorki irodájában felolvasást tartott legújabb Man in the Dark című könyvéből.
 

The Inner Life of Martin Frost illusztrált kiadás

Megjelent a The Inner Life of Martin Frost illusztrált kiadása Glenn Thomas illusztrációival. Oldalunkon letölthető a könyv bemutató változata PDF formátumban.
 
 

San Sebastiani Filmfesztivál

Ebben az évben Festival 55. évfordulóját ünnepli, hasonló lelkesedéssel, mint amikor először kigyulladtak a fények 1954. szeptember 21-én és megnyitották az első San Sebastiani filmfesztivált
 

The Inner Life of Martin Frost

2007 márciusában bemutatták Auster második filmjéta 36. New directors Film Fesztiválon. A történet alapját Az illúziók könyvében olvashattuk.