Film

Sunset Park

Sunset Park

Auster ismét varázslatosan szövi a szálakat új Sunset Park című regényében. Összefoglaló.

 

Auster felolvasás - video

Auster felolvasás - video Auster az [email protected] program keretében a Google new yorki irodájában felolvasást tartott legújabb Man in the Dark című könyvéből.

 
 

San Sebastiani Filmfesztivál

San Sebastiani Filmfesztivál Ebben az évben Festival 55. évfordulóját ünnepli, hasonló lelkesedéssel, mint amikor először kigyulladtak a fények 1954. szeptember 21-én és megnyitották az első San Sebastiani filmfesztivált

 

The Inner Life of Martin Frost

The Inner Life of Martin Frost 2007 márciusában bemutatták Auster második filmjéta 36. New directors Film Fesztiválon. A történet alapját Az illúziók könyvében olvashattuk.

 
 

Auggie Wren karácsonya

Auggie Wren karácsonya Auggie Wren mesélte el nekem ezt a történetet. Mivel Auggie-ról ez nem fest valami hízelgő képet, legalábbis nem olyat, amilyet ő szeretne, megkért, hogy ne használjam az igazi nevét.

 

Charlie Rose interjú Austerrel

Charlie Rose interjú Austerrel Charlie Rose interjú Austerrel az Oracle Night megjelenéséről, 2004. Az Emmy díjas újságíró Charlie Rose-t Amerika egyik első számú riporterének tartják.

 
 

Lulu a hídon

Lulu a hídon Paul Auster filmje lírai meditáció valóságról és illúziókról, életről és halálról.

 

Egy füst alatt - Beindulva

Egy füst alatt - Beindulva A Füst forgatása után 5 nap alatt vették fel Harvey Keitel, Jim Jarmusch és a stáb improvizációi után a filmet.

 
 

Füst

Füst Auster karakterorientált, könnyeden filozofikus hangvételű, jól megírt forgatókönyve alapján készült a film.

 

The music of chance

Whilst traveling across America living off the money from a large inheritance, ex-fireman Nashe has a chance meeting with Pozzi, a professional gambler and card shark.