Austeristák

Flickr: Paul Auster Book Covers

Flickr: Paul Auster Book Covers Fotózd le és töltsd fel Auster könyved borítóját bármilyen környezetben a Flickr Auster borítók csoporjtához.

 

Sophie Auster

Sophie Auster Az Elle magazin interjúja Paul Auster lányával, Sophie Austerrel.

 
 

Bush kulturális öröksége

Bush kulturális öröksége Auster nyilatkozott a Guardian-nek, hogy George W. Bush az Egyesült Államok leköszönő elnöke milyen hatást gyakorolt hazája művészeti életére

 

Köszönetnyilvánítás

Köszönetnyilvánítás Paul Auster beszéde Asturias Award irodalmi díjának átadásán honlapunkon olvasható magyar fordításban.

 
 

A szem önéletrajza

A szem önéletrajza „A világ a fejemben van. Testem – a világban”, írja a húszéves Paul Auster 1967-ben, s e filozofikus, enigmatikus kijelentés költészetének egyik alapkérdésévé lett.

 

Prince of Asturias Award 2006

Prince of Asturias Award 2006 2006 május Paul Auster kapta a 2006.évi Prince of Asturias Award irodalmi díját, amely 26. alkalommal került átadásra és az egyik legmagasabb rendű elismerés Spanyolországban. A Prince of Asturias Alapítvány tiszteletbeli elnöke H.R.H. Felipe de Borbón, Asturias hercege.

 
 

Látogatás Austernél

Látogatás Austernél Brooklyn pontosan olyan volt, mint a könyv (vagy fordítva?) Lógott az eső lába, az ég szürke volt, akár a földalatti szerelvény oldala, az utcák pedig tele Brooklyn színes forgatagával.

 

Paul Auster nyomában, New York

Paul Auster nyomában, New York Az utolsó pillanatig vártam. Mióta megkaptam a megbízást a Paper Palace felkutatására gyűjtöttem a dokumentumokat és a nyomokat, de halogattam, hogy elmenjek a helyszínre.

 
 

Az orákulum egy újabb éjszakája

Az orákulum egy újabb éjszakája 2004. május 7., este hét (greenwichi idő szerint). Történelmi dátum. Paul Auster felolvasást tart Londonban.

 

Beszámoló Washingtonból

Beszámoló Washingtonból Néhány szerencsés Paul Auster rajongónak abban a kivételes helyzetben volt része, hogy részt vehetett az író új könyvének - Oracle Night - egyik Washington DC-beli könyvesboltban tartott ismertetőjén 2004. január 13-án.