A könyvklubról

A könyvklubról Mit olvastál utoljára? Írd le, oszd meg másokkal milyen íróktól olvasol még? Ki még a kedvenced?

Ez a könyvklub nem Friderikusz Sándor után szabadon olvasásra nevelés céljából jött létre, hanem Paul Auster rajongói számára, akik egyébként is valószínűleg szeretnek olvasni. Egy olyan közös fórumot szeretnék itt létrehozni, ahol leírhatjátok, hogy éppen mit olvastok, mi tetszett utoljára, amit olvastatok és lehet ajánlani könyveket, olvasmányokat másoknak.

Könyvklub

Douglas Coupland

Kanadai író 1961 december 30-án született. Rágógumitolvaj című regényét 2007-ben adták ki.
 

William Wharton

1925 november 7-én, a pennsylvaniai Philadelphiában született, polgári neve Albert Du Aime. Legismertebb műve a Birdy (Madárka), amely filmként is sikert aratott. Tidings (Hírhozók) című regényét 1987-ben írta.
 
 

Jay McInerney

Jay McInerney: A jó élet c. könyvét ajánlom minden Auster rajongónak.
 

Breat Easton Ellis

Ellis nihilista, moralista művei, elgondolkodtatóak világhírű regénye az Amerikai Psycho, amelyet rengeteg kritika ért, a kegyetlen és horrorisztikus elemekkel átszőtt amerikai mindennapok ábrázolásával elidegenedettségével rendszerint vegyes reakciókat vált ki az olvasóközönségből és a kritikusokból.
 
 

Könyv ajánlása

Várjuk minden Auster rajongó és érdeklődő nem Austerhez kötődő könyvélményeit. Milyen stílusú könyveket kedvelsz még, kik a kedvenc íróid? Regisztrálhatod magad felhasználóként is az oldalon, ehhez kattints ide.